Академия Гримуолд 
ИндексPortalГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!

Share | 
 

 Кабинет по Трансфигурация

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Чет Апр 14, 2011 4:34 pm

Вики влезна в кабинета си и се поогледа. След като се осигури, че няма никой започна да записва урока си за утре на дъската.
"Уф утре няма да ме има.. И в събота.. И в неделя! Това място ще ми липсва.."
- Добрее.. Имам страхотна идея. - каза тя с вълнение. Грабна едно устройство за записване на гласа и записа следното..
"Здравейте ученици. Миналия път ви обещах, че ще поговорим за зоомаговете. О, не се чудете откъде ме чувате, аз не съм в стаята! Записах гласа си, за да ви е по-ясно да усвоите това, което казвам! *изкашлл xd* А сега вдигнете погледите си към дъската и препишете урока. Опитайте се да го запомните. Домашното ви също е на дъската. Ще се надявам като се върна в понеделник който не е направил първото домашно + сегашното да го направи, иначе намалявам оценката с 1ца!" - завърши тя и натисна червения бутон на машинката. След това грабна един тебешир и започна да пише по дъската.
Днешна тема: ЗООМАГ

1. Определение: Човек, който може безопасно да извършва трансфигурация в животно и го е усвоил много добре, без магии и без никакви други помощни средства. Процесът на усвояване е труден и опасен, ако не умеете да запазвате чувствата си, качествата си и други, то вие не сте истински зоомаг. Всеки зоомаг е ДЛЪЖЕН да се регистрира, като опише в какво животно може да се трансфигурира, белезите му и други особени качества.

2. Способност за трансфигуриране: Зоомагът е способен да се трансфигурира без магическа пръчка, но е възможно човек с повече знания в тази насока да върне някой зоомаг в човешката му форма. Ако магията обаче се прилага на нормално, истинско животно то няма как да стане човек.

3. Взаимното въздействие на двете форми:
а) Ако зоомагът е наранен то се отразява и на двете му форми. Например ако докато е в животинската си форма зоомаг участва в битка и е наранен, това ще повлияе и на човешката му форма.
б) Дрехите и аксесоарите на един зоомаг се запазват докато е в животинската му форма. Тоест, че ако си имал огърлица докато си човек - ще я имаш и докато си животно. Не се знае много за този процес, но най-вероятно нещата се преместват в магическото пространство. Знае се също, че ако някои вещи се носят постоянно или през повечето време могат да образуват нова окраска на животното.

4. Комуникация между зоомаг и животно: Никой не знае как, но зоомаговете успяват да комуникират с обикновените животни. Не е известно обаче, дали е нужно човекът да е в животинската форма, за да прави това, но е възможно. Разбира се, че те не могат да говорят като хората, а само от части. Нормалните животни имат способността да познаят зоомаговете.

5. Животинската форма: Животинската форма на един зоомаг е много важна и зависи от личността му и неговите качества. Това е сбор от всички, което обича, мисли и чувства. Пример, че добрите хора могат да са кучета, а злите змии.. Разбира се не е задължително!
Видът на зоомага донякъде зависи от генетичните му белези. Например козината е с цвета на косата, очите са същите, кръвната група също.

Морган свърши да пише на дъската. "ОХХ ПРЪСТИТЕ МИ!" (и в реала доста ме заболяха ;д)
Тя се отдалечи от дъската и видя колко много е написала всъщност. След това замахна с пръчката и направи някакво странно заклинание на рекордера, за да се пусне автоматично когато часа й започне и естествено учениците са вътре. Сети се, че трябва да напише и домашното на дъската. Позамисли се малко, но не можа да измисли нищо, затова грабна тебешира и написа само: "Домашно няма да имате, но искам до понеделник да представите миналото, иначе ще махам точки от оценките ви."
Тя си взе папките и тръгна към кабинета си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пет Апр 22, 2011 4:41 pm

Морган се беше запътила към кабинета си, за да напише урока. Вътре вече учениците бяха по местата си, в очакване на учител.
Тя отвори една от папките си, за да види какъв е днешния урок по учебен план, понеже леко склерозата я застига /;д/.
" .. Урок 3 - Основни знания "

- Ясно, значи все още сме на теория! - каза тя тихичко и се фрасна по челото. - Добре, започвам да пиша.
Тя грабна лилавия тебешир и написа:
" Урок № 3: Основни знания за трансфигурацията ". Пое си въздух и започна да пише.. беше бърза като влак стрела.

"1. Съсредоточаване
а) Минимални умения"

Всички я гледаха захласнато и тя започна да обяснява..
- За някои магии и заклинания съсредоточеността играе ключова роля. За да могат да бъдат изпълнени, магьосника трябва да е много съсретоточен. - каза тя и се поспря малко. След това продължи. - За други пък - не е нужно чак толкова много внимание! - каза тя и замахна с пръчката си към един от говорещите ученици и той усети леко ощипване.
- Ау! - викна ученикът.
- Да, ау! *засмя се тя* Слушаш ли ме изобщо? - тя зададе въпроса, но изглежда беше риторичен, защото продължи да разказва урока. - А сега запишете подточка б! - викна тя и написа на дъската:
"б) Умения"
- Ученици, уменията на някой магьосник не зависят от това колко много е упражнявал дадена магия, а зависи от нивото на неговата съсредоточеност ... Е, разбира се, както казах не всички заклинания го изискват, но не съдете по това колко книги е чел магът, за да разберете колко е добър с магиите. Освен това е абсолютно ВАЖНО още когато чуете за някакво заклинание и смятате, че ще ви е нужно, да го УПРАЖНИТЕ.. Независимо дали ще ви се получи или не, вие трябва да сте поне малко подготвени за неговите странични ефекти или за своята реакция.
Морган спря да разказва и седна на своето бюро. Започна да диктува.
- Втора точка - Основни знания, тире. - обясняваше тя бавно, така, че всеки да я разбира. След това изведнъж забърза доста темпото си. - Основни знания.. Чрез това имам в предвид - какво трябва да знае всеки един от вас за трансфигурацията, за да не остава с грешно впечатление. Първо - това е много сложна наука и изобщо не е лесна за учене, дори аз не съм перфектна в тази област! Никой не е ! Затова ще ви помоля да внимавате в часовете и.. ДА НЕ СИ ГОВОРИТЕ!
Тя отново замахна с пръчката, но този път перна същия ученик зад врата.
- Време е да спреш иначе ще последва наказание -.- ! А сега започвайте да пишете каквото сте запомнили от урока и ми го представете : )

ПП: Както винаги искам големи и пълни РП-та Бабанка
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:04 pm

Виктория вървеше по коридора към кабинета й с бърза крачка. Както винаги носеше папките си със себе си. Днес си беше наумила да е лоша, понеже никой не искаше да влиза в часовете й. Учениците щяха на имат да наваксват 2 урока и да учат третия. Иначе щеше да маха точки! Беше крайно ядосана, че само си хаби нервите да пише дълги уроци и после никой да не си прави труда да ги чете. Тя грабна белия тебешир и с големи букви написа: НАКАЗАНИЕ.
Нямаше търпение учениците да влезнат, за да им се накара едно хубаво, пък после да си предаде урока. Извади един пергаментов лист от папката си, на който беше написан и урока:
Урок №4: Крачка към магиите

Да, това беше заглавието на урока.. Но тя нямаше никакви намерения да им го обяснява, защото така и така нямаше да я слушат. А и държеше първо да си получат заслуженото! (много съм зла, нали >;o)
- Аз мислих учебници да им правя, а на тея не им пука за нищо.. Еми ш гледате учебници през крив макарон! - си мрънкаше ядосано Морган под носа, докато препрочиташе урока в папката, за да е сигурна, че е готов за преподаване. След това изпъна черната си рокля и седна на стола...

...
След малко тя погледна часовника си и видя, че е 7 и 5. Учениците всеки момент трябваше да нахлуят в кабинета, затова реши за последно да огледа.
- Очисти! - викна тя и стаята блесна. - Е, вече е готово.
Учениците започнаха един по един да влизат. След като всички се бяха наместили по местата си тя ги погледна с един от строгите си погледи и започна да ги нарежда.
- ТАКА ! ДНЕС ще имате наказание! За да знаете, че в моите часове трябва да влизате! И го правя за ваше добро. Иначе ще махам точки, а никой от вас не иска това, нали? - пита тя и хвърли по един надменен поглед на всяко едно от децата. Естествено това беше риторичен въпрос, защото тя просто продължи да си говори. - Искам всеки един от вас да извади пергаментов лист и да си запише всичко, което знае за теорията... изучено дотук разбира се! И да знаете, че няма да пиша точки, защото това е наказание.. както вече казах! - каза тя и се изсмя. Седна на стола и зачете някаква книга.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Милдрет Дърсли

avatar

Галеони : 0
Живее в : Сектрумсемпрус

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:07 pm

*Милдрет влезе в часа и се извини на госпожата, че закъсня, защото трабваше да напише как се приготва мехлем за летене в часа по билкология и се извини отново
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Милдрет Дърсли

avatar

Галеони : 0
Живее в : Сектрумсемпрус

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:13 pm

*Милдрет седна на първия чин и каза на госпожата, че няма да може да изпълни задачата, защото за 1 път посещава този час .
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:16 pm

Морган съзря новата ученичка. Носеше мантията на Сектрумсемпрус, странно защо не я беше виждала до сега. Тя се позавъртя около нея и след това си отиде на бюрото. Изрови 2 стари урока от чекмеджетата и й каза да чете.
- Ето, а пък другия път ще те изпитам! - каза тя и намигна на Дърсли.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Милдрет Дърсли

avatar

Галеони : 0
Живее в : Сектрумсемпрус

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:19 pm

*Милдрет попита госпожата дали може да и напеше уроците за да ги прочете.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Зара Фантомхайф

avatar

Галеони : 600

Статистики
Интелигентност: 10
Опит: 14
Магическо развитие: 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:20 pm

*Беше адски задъхана.През целият път беше тичала.Влетя и извика: *
-СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЗАКЪСНЯХ!Забравих, че е Понеделник...*седна до Милдрет и й прошепна*Аз съм Зара, приятно ми е!И аз съм от Сектрусемпрус! Усмивка
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Милдрет Дърсли

avatar

Галеони : 0
Живее в : Сектрумсемпрус

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:22 pm

*Милдрет прошепна на Зара:
-Здравей! И на мен ми е приятно!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:22 pm

Милдрет просто да погледне по-нагоре, където са написани смях

ПП: Зара, за бога знам, че не ме харесваш, но поне научи името на дома си за бога Ядосан Толкова време му беше ръководителка ! Без думи
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Зара Фантомхайф

avatar

Галеони : 600

Статистики
Интелигентност: 10
Опит: 14
Магическо развитие: 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:26 pm

ПП: Сорри ама съм го научила така и вече... Нямам думи! Нямам думи! Нямам думи! Нямам думи! Съжалявам повече няма да го бъркам!Бъркам се от Сектрусемпра просто Тъжен ....
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:29 pm

Ъмм магията също е Сектрумсемпра .. Без думи
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Гандалф Крут

avatar

Галеони : 40
Живее в : Гримуолд

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:31 pm

*Гандалф влиза в стаята и се извинява че е закъснял след това обяснява на учителя че е бил да се баня и че директора е посволил
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:33 pm

Като гледам тук май само г-ца Фантомхайф не е нова, а дори и тя не си прави труда да напише РП .. еми съжалявам много обаче от сега нататък махам точки! Усмивка
ПП: Гандалф, какво е да се баняш? Смях
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Гандалф Крут

avatar

Галеони : 40
Живее в : Гримуолд

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:35 pm

*Гандалф казва че да се баняш е нещо дето се миеш :Д с вода и сапун за да си читс
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ани O'Ре Торрес

avatar

Галеони : 247
Живее в : Ню Йорк

Статистики
Интелигентност: 17
Опит: 23
Магическо развитие: 37

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:36 pm

Оффтопик: Вики, часа свърши ли? Щото моя не знам кога започва, ама е след твоя смях
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:39 pm

Мда, свърши! смях
" *Гандалф казва че да се баняш е нещо дето се миеш :Д с вода и сапун за да си читс " амиии тва не е ли да се къпеш? Смях
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Гандалф Крут

avatar

Галеони : 40
Живее в : Гримуолд

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Апр 25, 2011 4:47 pm

*Гандалф казва че по неговия район се казва баня
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Вто Апр 26, 2011 4:43 pm

Е, не, ПИСНА МИ ВЕЧЕ! УРОЦИТЕ СЕДИ ТУКА ПРЕД ВАС ОЩЕ ОТ ВЧЕРА И НИКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ МРЪДНА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ ДА НАПИШЕ ЕДНО СКАПАНО РП! ИСКАТЕ ДА СМЕ НА 1 МЯСТО В КЛАСАЦИИТЕ И ГЛУПОСТИ, АМА НЕ СИ ПРАВИТЕ ТРУДА ДА ВЛИЗАТЕ В ЧАСОВЕТЕ, НАЛИ? ЩЕ МАХАМ ТОЧКИ ВЕЧЕ. СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ЧАС ЩЕ ВИ МАХАМ ПО 10 ТОЧКИ ЗА ДОМА, ЗА ДА СЕ НАУЧИТЕ.
ОТ ВЧЕРАШНИЯ ЧАС ВИ МАХАМ ПО 10 ТОЧКИ НА ВСЕКИ ДОМ. КЕФЕТЕ СЕ Слънце
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Nelly Lovett.

avatar

Галеони : 9223372036854775807
Живее в : Тръшкос Грейндж мн се тръшкаме там

Статистики
Интелигентност: 60
Опит: 60
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 02, 2011 4:19 pm

Хора, Виктория каза, че няма да даде нов урок докато не си напишете РП-тата по стария! Хайде започвайте, проявете поне малко уважение! Сега нито ви викам нито нищо...казвам ви като на хора! ХАЙДЕ!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://grimuoldschool.bulgarianforum.net
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 02, 2011 8:33 pm

Така, искрено се надявам в петък да посетите часа ми ;д Ще сложа урока сега, защото тогава ще ме мързи, което означава, че искам да си го прочетете и да сте подготвени за часа, за да може да си напишете РП-тата без да бавим, но преди това ще ви обясня урока ! Домашното ще ви е да си напишете онея РП-та, които ви ги искам от 1 месец насам някъде -.-

Вики влезе в кабинета си, вече по-спокойна от случилото се с тъй вярната зам. директорка, която предаде доверието на Зоя и на останалите. Тя грабна бял тебешир и с големи букви написа на дъската:

Метаморфмаг

1. Определение: Магьосник, който може да промени външния си вид когато поиска без помощни приспособления. Форма на висша трансфигурация.

2. Възможности
а) външен вид
б) покровител

3. Придобити умения


След като написа тези две точки погледна в папките си какво ще трябва да говори на глас и кимна с глава (не беше малко). Дали на учениците им беше ясно, че тя е метаморфмаг и тепърва открива своите възможности? Е, и това щяха да разберат. А дали урока щеше да им е интересен? Е, не, че вече й пукаше, след като никой не благоволяваше да посещава трансфигурацията, която тя толкова обича. Не й се спеше, затова просто седна на бюрото пред дъската и започна да си драска някакви глупости на един пергаментов лист.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пет Май 06, 2011 5:40 pm

/ МАХАМ ТОЧКИ АКО НЕ ПОСЕТИТЕ ЧАСА И НЕ НАПИШЕТЕ ПО 1 ХУБУ РП ! /

Морган влезе в кабинета си. Беше подготвена за днешния урок и без много да се бави грабна показалката си. Урока, който беше приготвила все още беше на дъската, затова не й се налагаше да пише много. Само трябваше да разказва.
Както винаги в кабинета й имаше 1-2 човека, които също не изгаряха от желание да пишат и учат, но тя вече беше свикнала.
- Здравейте.. - тя отегчено се обърна към едно момиче с черна чуплива коса, което се беше настанило на втората маса. След това се поогледа и съзря едно момче. То се криеше в ъгъла на най-последния чин, очаквайки да остане незабелязано до края на часа, но съвсем не беше така. - Хей, ъм.. Би ли седнал по-напред? - попита тя учтиво и след това взе един лист от бюрото си. Плъзваше забързано погледа си докато не прочете цялото съдържание. Върна го обратно и отново се обърна към тях. Започна да разказва..
- Както може би сте забелязали - днес ще учим какво е метаморфмаг. Запишете плана, който е на дъската и същевременно се вслушайте в думите ми. - Вики започна да разказва, но от време на време се поспираше, за да надникне дали я слушат. - Това са магьосници, които владеят трансфигурацията като родния си език и могат да променят части от тялото си. Например цвета на косата чрез настроението или пък дължината на ноктите, да си превръщат устите в муцуни и така нататък. - обясни тя и ги погледна строго. - Записвайте си, няма да повтарям. - след тези думи Морган посочи втора точка от дъската и каза на учениците, че освен собствения си външен вид, метаморфмаговете могат да променят и покровителя си. След това отиде то чина на къдравелката, която изглежда беше от дом Триксиус (поне доколкото мантията я издаваше) и надникна над нейния пергаментов лист. - Не виждам да пишеш? - каза тя стреснато и съзря някакво малко животинче, с което се занимаваше дадената ученичка. Понеже беше прекалено безмилостна, още повече, че не получаваше уважението, което искаше тя използва заклинанието Колдихин, за да замрази нейната жива играчка. Просто я погледна със строгия си поглед и изрече заклинанието. На мига се превърна в лед - точно като нейното сърце.
- Знаете ли, госпожице, не бива да се занимавате с глупости по време на моя час. - отсече тя и седна на бюрото си. - Искам да си разкажете урока със свои думи - ПИСМЕНО! И след това за домашна работа ще имате да си напишете един от старите уроци, мързели такива. - каза Виктория и хвърли една надменна усмивка на лицето си, докато разгръщаше новопридобитата си книга.

ПП: ИСКАМ ИЗЧЕРПАТЕЛНО И ИДЕЙНО РП! НЯМА ДА ПРИЕМА ОТ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ! И ВИ ИСКАМ ДОМАШНОТО СЛЕД КАТО СВЪРШИТЕ С РП-ТО >.<
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ива Лонгботъм

avatar

Галеони : 0

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пет Май 06, 2011 6:49 pm

Ива влезе в стаята и се чувставеши объркана , защото не виждаше никой освен момичето , момчето и преподавателката си ... Тя обичаше този предмет и веднага си намeри едно от много свободни места в кабинета . Отвори тетрадката си и грижливо започна да преписва плана от дъската . Урока относно метаморфмагове и се струваше много интересен и увлекателен . Тя слушаше Вики с внимание , докато другите ученици се разсейваха ... и вообще не ввимаваха . Вики се направи , че не забеляза и си продължи урока . Започна да пише по дъската и продължи да разказва за метаморфмаговете . Аз записах плана в тетрадката си и бързо отместих и последния лист на тетрадката си . Вики строго ни погледна и с острия си леден поглед забеляза , че всички ученици ( не , че те бяха много де смях ) с изключение на мен , не я слушаха . Тя взе показалката си и силно удари по дъската . Скара им се и им постави допълнително домашно . Минута след това ме погледна , видя , че съм си написала всичко и , че внимавам в урока ! Погледнах я и забелязах лека усмивка по лицето й !
Когато урока свърши тя ни освободи и каза , че задължително трябва да присъстваме на всички часове !! Учениците се затичаха по стълбите ... Аз с бавна походка си тръгвах от кабинета , но Вики ме спря и ми каза , че се радва , че обръщам внимание на предмета й . Познах , че се радва и по друго . Всичките й казани думи звучаха някакси нежно , начин по който Вики говореше много рядко .
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пет Май 06, 2011 6:51 pm

Иве 10 точки за рп-то + 5 заради уважението... МС ЧЕ ПИСА ХАФТЕ Целувка
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Nelly Lovett.

avatar

Галеони : 9223372036854775807
Живее в : Тръшкос Грейндж мн се тръшкаме там

Статистики
Интелигентност: 60
Опит: 60
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 09, 2011 5:48 pm

КОЙТО Е ТУК ДА ВЛИЗА ХАЙДЕЕЕЕ!!! ХОРА, ВИКИ НЯМА ДА СИ ХАБИ ДУМИТЕ САМО А ВИЕ ДА ПРОЯВЯВАТЕ ТАКОВА НЕУВАЖЕНИЕ! ИДВАЙТЕ И НАПИШЕТЕ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ПО ПОСЛЕДНИЯ УРОК!! ХАЙДЕ!!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://grimuoldschool.bulgarianforum.net
Jake White.

avatar

Галеони : 891
Живее в : Гримуолд

Статистики
Интелигентност:
Опит:
Магическо развитие:

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 09, 2011 5:50 pm

Слъгхорн влезе и седна
П.П. Ей сега довършвам това по Пророкуване и почвам Тринсфигурацията!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 09, 2011 6:14 pm

Б р е й ; д не мислих, че някой ще прояви интерес към часа ми! Ако знаех, че ще стане така щях да дойда Усмивка
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Лина Мориан

avatar

Галеони : 860

Статистики
Интелигентност: 5
Опит: 8
Магическо развитие: 13

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 09, 2011 7:32 pm

Вики Морган написа:
Б р е й ; д не мислих, че някой ще прояви интерес към часа ми! Ако знаех, че ще стане така щях да дойда Усмивка

Вики и аз щях да пиша но няма въпроси и така е доста трудно...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Леда.
Зам. директор
avatar

Галеони : 1770
Живее в : Калифорния

Статистики
Интелигентност: 39
Опит: 45
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 09, 2011 7:38 pm

Ами можеше да си напишете РП-тата от миналия път.. Буги!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Nelly Lovett.

avatar

Галеони : 9223372036854775807
Живее в : Тръшкос Грейндж мн се тръшкаме там

Статистики
Интелигентност: 60
Опит: 60
Магическо развитие: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   Пон Май 16, 2011 4:31 pm

ХАЙДЕЕЕЕЕ ВСИЧКИ ТУКА ХАЙДЕЕЕ ПИШЕТЕ ПО ПОСЛЕДНИЯ УРОК!!! ЗАПОЧВАЙТЕ !!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://grimuoldschool.bulgarianforum.net
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Кабинет по Трансфигурация   

Върнете се в началото Go down
 
Кабинет по Трансфигурация
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Академия Гримуолд :: Архиви :: Архив-
Идете на: