| !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! | |
|
+11Марти Кейн Боби Грейнджър Тити Мафеър Лина Мориан Акита Алексеевич Луси Холт Разпределителна Шапка Иво Слъгхорн Ани O'Ре Торрес Алис Гуанохил Nelly Lovett. 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ваня ОлкемБърд
Галеони : 1051 Живее в : Имението на Олкембърд
Статистики Интелигентност: 7 Опит: 19 Магическо развитие: 28
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:16 pm | |
| *Влязохме под редица през голяма дървена порта. Някой умираха ок кеф, а други от притеснение. След като дойде нейния ред, г-жа Маклагън я заведе до малко дървено столче и и нахлузи шапката.* | |
|
| |
Разпределителна Шапка
Галеони : 0
Статистики Интелигентност: Опит: Магическо развитие:
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:18 pm | |
| На Разпределителната шапка й беше доста трудно да определи домът на Ваня. Тя беше смела, умна, хитра.. Всичко в едно! "Триксиус.. Стамбърфорд.. или.." - Моля ви да съм от Сектрумсемпрус! - извика Олкембърд леко засрамено. "Да! Правилно! Това е.." - Потвърждавам. Сектрумсемпрус! - каза шапката със строг глас и зачака Зоя да я свали от темето на Ванчето. | |
|
| |
Nelly Lovett.
Галеони : 9223 Живее в : Тръшкос Грейндж мн се тръшкаме там
Статистики Интелигентност: 60 Опит: 60 Магическо развитие: 100
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:20 pm | |
| * Грейнджър махна шапката от главата на Олкембърд и щастливо установи, че следващото име е последно в списъка * – Едуарт Станфорд! * Каза тя леко нетърпеливо държейки във въздуха прашната, закърпена на не малко мета шапка *
П.П.: Сега като свършиме искам ДЪЪЪЪЛГИ ПРЕДЪЛГИ РП-та! Ясно? Само някой да е написал по-малко от 5 реда!!! | |
|
| |
Едуард Станфорд
Галеони : 30 Живее в : Гримуолд
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:21 pm | |
| * Ед чакаше на опашката с ГОЛЯМО нетърпение..изведнъж г-жица Грейнджър каза името му и той запристъпва към столчето говорейки си* Не се притеснявай..ще се справиш..слагат ти шапката,говори,говори и..ГОТОВО!! *Ед направо трепереше и седна на столчето..* Ще се справиш!! *каза на себе си и погледна към Мими,а тя му се усмихна..г-жиза Грейнджър сложи старата и прашна шапка на главата на Едуард* | |
|
| |
Разпределителна Шапка
Галеони : 0
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:23 pm | |
| От километри се усещаше, че Ед много си прилича с Мими и шапката естествено беше обедена в това. След като чу фамилията му тя беше сигурна.. Триксиус! Просто защото имаше същите качества, а и нямаше да е зле да е заедно със сестричката си! - Ти си от Триксиус, млади момко! Поздравления! | |
|
| |
Боби Грейнджър
Галеони : 341 Живее в : Гримуолд, Имението Олсън
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:26 pm | |
| -Боби,нали?-Ме попита едно момче. -Да!Боби Олсън..Ти как се казваш? -Аз съм Марти Кейн,приятно ми е.. -И на мен ми е приятно..!!Аз съм Иви!! -Здравей иви и на мен ми е приятно.. -Тук харесва ли ти?-каза Иви. -Да Искаше ми св да съм от Сектрумсемпрус,ама шапката реши друго.. -Та..ти защо искаше да си от другият дом?-каза Марти с пулна от шербетови лимончета уста.. -Ами не знам,просто ме привлича..-Не успях да довърша,защото Иви ме прекъсна.. -Може да те привлича,но както шапката каза..ти имаш ум на Стамбърфортка.. -Да!!А попринцип..тук са умниците..-Каза Марти -Да..така е.....но какво мислите дали ще мога да се включа в отбора по куидич??-казах аз.. -НЕ!!!-изтърсиха двамата Стамбърфортци.. -Защо..?!А да аз съм първокурсничка..мисля,че ставам за търсач все пак...-довърших речта си аз!!! Ами ето това е завършека на моят разпределителен тест..
Последната промяна е направена от Боби Олсън на Нед Апр 10, 2011 4:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ани O'Ре Торрес
Галеони : 247 Живее в : Ню Йорк
Статистики Интелигентност: 17 Опит: 23 Магическо развитие: 37
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:28 pm | |
| *Госпожица Торрес погледна с усмивка учениците. На лицата им бяха изписани смесени чувства - щастие, притеснение, тъга по домовете им. Тя огледа учениците от Стамбърфорд. Мдааа. И тя бе една от тях. Доста отдавна, всъщност. Погледна записките си и въздъхна. Въпреки, че бе уважавана магьосница се притесняваше да говори пред толкова много хора. След тази мисъл тя отново се усмихна. Този път по-широко. Огледа другите учители и изчака да започне представянето им* | |
|
| |
Nelly Lovett.
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:29 pm | |
| – Чудесно, чудесно! * Каза Зоя и заръкопляска заедно с всички останали. Тя вдигна столчето заедно с шапката и го понесе към някаква стая в дъното на Залата. После се върна и седна на мястото на Директорката заобиколаена от останалите учители. После взе пръчката си и потропа на една чашка за да въдвори тишина * – Моля за вашето внимание! * Провикна се щастливо тя и учениците се втренчиха в нея * Първата ви учебна година в Гримуолд започна! * Говореше тя * Вече всички сте разпределени. Надяваме се - аз и всички останали учители - да си прекрарате повече от добре в нашата академия за магии и вълшебства и вече да я чувствате като свой втори дом! * Каза тя с усмивка * И още нещо - предупреждавам ви редовно да четете и да спазвате указите които се изготвят от мен и Даниела Магкглагън! * Завърши тя с усмивка * А ега - НАПАДАЙТЕ ЯДЕНЕТО! * При последното замахна с пръчката си и масите се отрупаха с всевъзможни вкусотии * | |
|
| |
Тити Мафеър
Галеони : 240
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:34 pm | |
| *Младото момиче стоеше усмихнато на масата на Триксиус.Оглеждаше всички и се радваше на веселите викове.Видя как Ани се ухилваше чаровно,и приятелството на Иви,Боби и Марти.Тити се наддигна от стола и започна да върви по мраморния под.Размяташе косите си и поглеждаше на всяко местенце от цялата зала в която се състоеше Церемонията.Тити се спря до Торрес и започна да си бъбри с нея* Беше страхотно.Аз бях толкова уплашена.Сега съм щастлива! *Тити започна да се смее.Хвана ръката на Ани и се намести до нея за да продължат да оглеждат всичко.След малко Рокуудс се замисли : "Аз съм от мечтания дом Триксиус!" Тити въздъхна тежко и се ухили до уши.След малко пусна Ани и отиде до Ваня.* | |
|
| |
Nelly Lovett.
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:35 pm | |
| * Зоя си сложи салата като начало и сипа вино в бокала си. Започна щастливо да похапва като оглеждаше бъбрещите ученици. Бяха толкова много и готови да се учат. Грейнджър нямаше търпение да започне първия си час утре. Тя се обърна и до себе си видя Ани О'ре Торрес * – Е!? Как мислиш? Готови ли сме за първа година? * Подхвана Грейнджър * | |
|
| |
Ани O'Ре Торрес
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:37 pm | |
| *Торрес погледна с усмивка към Тити и й намигна. После се извърна към учениците по другите маси. Загледа се в лицата им и отново се ухили. Изведнъж чу въпроса на Грейнджър* Да? А, да, разбира се. Виж как се радват. Е, не знаят какво ги чака. *Тя се разсмя, а Грейнджър след нея* Но все пак всичко ще е наред. | |
|
| |
Зара Фантомхайф
Галеони : 600
Статистики Интелигентност: 10 Опит: 14 Магическо развитие: 30
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:38 pm | |
| *Фантомхайф се надигна.Трябваше да каже нещо много важно на всички.* -Драги ученици,драги учители,драги директори *сълзи закапаха от очите й* искам официално да кажа, че напускам!Думите на нашата многоуважава директорка Г-ца Грейнджър, че напускам не са лъжа, а истина!Причините са само между мен и г-ца Грейнджър!*вече се разплака*Съжалявам, но това е положението! НАПУСКАМ!!!!!
Оффтопик: В момента ако щете ми вярвайте...Плача на глас! | |
|
| |
Боби Грейнджър
Галеони : 341 Живее в : Гримуолд, Имението Олсън
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:40 pm | |
| *Боби ахна* -Но,но тя не може тя е част от нас,част от едно цяло...не мислиш ли Иви?? | |
|
| |
Тити Мафеър
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:41 pm | |
| *Очите на Тити се разтвориха широко.Тя незнаеше на кое да вярва по-силно.На това,че годината започва или думите на Зара Фантомхайф.Тити въздъхна силно,доближи се до Зоя и я погледна неуверено* | |
|
| |
Леда. Зам. директор
Галеони : 1770 Живее в : Калифорния
Статистики Интелигентност: 39 Опит: 45 Магическо развитие: 100
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:42 pm | |
| Вики беше толкова щастлива, че учебната година най-накрая беше започнала. Тя също така искаше да се запознае с ръководителите на домовете. Имаше някои неща, които знаеше! Едно от тях беше, че са я приели за учител по Трансфигурация, колкото и да беше малка! Знаеше също, че ръководител на нейния дом е Зара Фантом нещо си - бившата заместник директорка. Още не се беше запознала с нея. Искаше също да се запознае с двете директорки и се надяваше да стане добра приятелка с тях.. Тя продължи да нагъва шербетови лимончета, агнешки флейки иии.. за десерт щеше да си вземе шоколадово еклерче и няколко понички.. Беше си свиня по рождение и нямаше спиране на нейното ядене ;rofl; Отнякъде чу гласа на ръководителката си. Тези думи наистина я смаяха.. " Но защо точно сега развали празника на всички? Ама, че лудост.. " ... И продължи да яде : DDDD | |
|
| |
Зара Фантомхайф
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:43 pm | |
| -Е това беше!През тези 3 месеца се запознах наистина с много и страхотни хора - Иво,Мими,Тити,Иви,Боби,Митко и още куп хора!Беше за мен чест да се запозная с вас,да ви опозная и така нататък, но просто...*фантомхайф избърса сълзите си* Това е краят! | |
|
| |
Nelly Lovett.
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:44 pm | |
| * Зоя чу думите на Фантомхайф. В главата ѝ всичко кипна. Забрави за щастливото настроение което цареше в залата преди секунди. Тя се изпрви и пусна бокала си. * – Да Зара .. * Започна тя едвам удържайки се да не се разкрещи така, че да им паднат шапките на всички * Напускай! Довиждане! Не възнамерявам да те спирам! * Каза тя и се прокашля без грам съжаление в гласа или очите. Стоеше права докато гледаше как Зара излиза и след като затвори вратата залата беше ужасяващо тиха * – Съжалявам, че тържеството беше прекъснато * Каза тя и въздъхна * Продължавайте! * В мог щастливите гласове на учениците пак избухнаха все едно нищо не е станало * | |
|
| |
Ани O'Ре Торрес
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:45 pm | |
| *Торрес стана и бутна една чаша. Тя погледна накриво* Моля?!?! Зара не може да напуснеш!!!! | |
|
| |
Nelly Lovett.
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:46 pm | |
| Сега да продължаваме! * Каза Зоя и се засмя. После се съсредоточи върху красивия си бокал с вино. Огледа надписите по него и се сети за Дравни Руни което я наведе на мисълта за Даниела Макглагън. Огледа учителската маса, но заместник директорката я нямаше. Грейнджър усети, че се е притенила .. * „ Спокойно Зоя най-вероятно е заета ... успокой се и се наслади на празника “ * Каза си тя наум и въздъхна облекчено. В залата вече нямаше и капка напрежение, за разлика от тогава когато бяха започнали тържеството ... * | |
|
| |
Ани O'Ре Торрес
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:46 pm | |
| *Госпожица Торрес стана и почука с лъжичка по една стъклена чаша. Разговорите секнаха и всички се обърнаха с интерес към нея. Тя се усмихна неволно, а после сложи своето сериозно изражение* -Моля за внимание! Чрез съдействието на нашата многоуважавана директорка и нашата заместник директорка ви съобщавам, че състезанието "Ученик на месеца" официално ще се състои. То ще представлява състезание, в което учениците от даден дом ще се състезават кой ще получи по-висока оценка. Това състезание ще се има предвид общата месечна оценка на ученика по всеки предмет. Т.е. оценките ще се сумират и ученика с най-висока сумирана оценка ще стане "Ученик на месеца". Тримата ученици на месеца ще бъдат записани от зам. директорката - Даниела Маклагън. И моля да няма нищо от рода "Няма да участвам". Всички! ученици участват! Наградата още се уточнява. Благодаря за вниманието. *Тя отново седна*
| |
|
| |
Леда. Зам. директор
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:48 pm | |
| Вики не обърна внимание на Зара дори, за да й каже чао и помаха на Себи и Грелл - Довиждане! Ще се видим някой друг път може би! И продължи да яде.......................... | |
|
| |
Зара Фантомхайф
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:49 pm | |
| Дано сте щастливи!Съжалявам, че през всичките тези 3 месеца ви пречех! | |
|
| |
Ани O'Ре Торрес
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:49 pm | |
| Защо да си ни пречела?!?! | |
|
| |
Nelly Lovett.
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:50 pm | |
| * Цялата зала избухна в аплодисменти след речта на Ани след което ръкопляскането постепенно бе заменено от развълнуваните разговори на учениците отново. * | |
|
| |
Тити Мафеър
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:51 pm | |
| *Тити чу всички думи на Зоя,неможеше да повярва,че без капка съжаление изпрати Зара.Тити се отдръпна от тълпата,сви се в един ъгъл и започна да оглежда цялата зала.Изведнъж няколко тихи капки се стекоха по бузата на Рокуудс.Тя се замисли.После бързо изтри сълзите и се присъедини към цялото население,което цареше от купон на тази Церемония.Тити плахо се засмя,а после отново смрачи поглед.Гледаше как Зара бавно отминаваше.* | |
|
| |
Nelly Lovett.
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:52 pm | |
| Зара мисля, че вече напусна! * Каза Зоя с треперящ от ярост глас ии .. юмруци * Ако може да не ни разваляш тържеството. Ако имаш какво още да ми кажеш - в кабинета ми утре! Сега ако не възразяваш! * Тя посочи щастливите ученици * Остави тържеството да протече както трябва!!! * Тогава пак седна и невъзмутимо започна да яде * | |
|
| |
Леда. Зам. директор
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:52 pm | |
| Вики гледаше към Грейнджър, докато все още нагъваше - Може ли да ви задам един въпрос? Кой ще заеме мястото на Зара Фантомхайф в дом Сектрумсемпрус? - попита тя леко плахо и се чудеше "Сега ще ми се развика ли.. няма ли да ми се развика ... ?!" | |
|
| |
Ани O'Ре Торрес
| *Торрес бухна до Грейнджър и промърмори* Мислиш ли, че бяха впечатлени от думите ми? *Тя поклати глава замислено* | |
|
| |
Лина Мориан
Галеони : 860
Статистики Интелигентност: 5 Опит: 8 Магическо развитие: 13
| |
| |
Ани O'Ре Торрес
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! Нед Апр 10, 2011 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! | |
| |
|
| |
| !!! Церемония за разпределянето на Първокурсниците !!! | |
|